Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuva kurmak

Rüyada yuva kurmak

Rüyada yuva kurmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına alamet eder.

Rüyada yuva kurmak gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada yuva kurmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi yuvası görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalettir.

Rüyada tavşan yuvası görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalettir.

Rüyada keklik yuvası görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın yuvasına girdiğini görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine delalettir.

Rüyada kaplumbağa yuvası görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada örümcek yuvası bozmak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, güzel bir hayatı olacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments