Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik yuvası görmek

Rüyada keklik yuvası görmek

Rüyada keklik yuvası görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada keklik yuvası gördüyseniz:

  • Olayları farklı bir bakış açısıyla değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada keklik yuvası görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet eder.

Rüyada kafeste keklik görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada keklik satın almak aksiliklerin baş göstereceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada keklik kafesi görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, büyüyeceğine, kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kınalı keklik görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, tazeleneceğine rivayet eder.

Rüyada keklik yavrusu görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada keklik eti görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına işaret etmektedir.

Rüyada evde keklik görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments