Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyen fil görmek

Rüyada yürüyen fil görmek

Rüyada yürüyen fil görmek büyük atılımlar yapılacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir işe soyunacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada yürüyen fil gördüyseniz:

  • Mesleki konularda bazı terslikler devam edebilir.

Rüyada hasta fil görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yedi fil görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil suresi okumak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ekmeğinin azalacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada fil saldırısı görmek kişinin yasa düşeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet etmektedir.

Rüyada iki fil görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına delalettir.

Rüyada çok büyük fil görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil kervanı görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada filistinde olmak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments