Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil kervanı görmek

Rüyada fil kervanı görmek

Rüyada fil kervanı görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada fil kervanı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler size yardım etmek istemelerine rağmen bunu nasıl yapabilecekleri hakkında fikir sahibi değiller.

Rüyada fil kervanı görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada deve kervanı görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada kervan görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada fillerden kaçmak aksiliklerin baş göstereceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada fil biblo görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına inanılır.

Rüyada hasta fil görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde fil görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına işarettir.

Rüyada filin saldırdığını görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, bir beladan kurtulacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments