Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta fil görmek

Rüyada hasta fil görmek

Rüyada hasta fil görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada hasta fil gördüyseniz:

  • Belli bir hareketin artıları üzerinde düşünmek veya konuşmak yerine aktiviteye geçmeniz daha iyi olabilir.

Rüyada hasta fil görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Rüyada fil sesi duymak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada fil doğurtmak kadim dostlar edineceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada filin konuştuğunu görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada fil olduğunu görmek yaşamın kolay hale geleceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çok fil görmek başarıları ile tanınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına yorulur.

Rüyada fil ve timsah görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen fil görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments