Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yedi fil görmek

Rüyada yedi fil görmek

Rüyada yedi fil görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine delalettir.

Rüyada yedi fil gördüyseniz:

  • Bazı plan, proje, iş ya da anlaşmaların sizi kısıtlayan tarafları ön plana çıkıyor.

Rüyada fil eti yediğini görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yedi fil görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, keyfinin olmayacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada cam fil görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada fil yavrusu görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada dev fil görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına yorulmaktadır.

Rüyada fil kafası görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, hayırlı bir sürece girileceğine delalettir.

Rüyada fili öldürmek başarısının çoğalacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına delalettir.

Rüyada heykel fil görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments