Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avrupaya gitmek

Rüyada avrupaya gitmek

Rüyada avrupaya gitmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada avrupaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerde hayranlık uyandırken bazılarının da size garez olduklarını görebilirsiniz.

Rüyada ava gitmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, ufkunun açılacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada keklik avına gitmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karda ava gitmek sözler sarf edeceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, şansının ve bahtının açık olacağına tabir olunur.

Rüyada balık avlamaya gitmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüfekle ava gitmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada balık avına gitmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, yakın akrabadan gelecek habere delalettir.

Rüyada domuz avına gitmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, atılan adımların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada avusturyaya gitmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments