Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda ava gitmek

Rüyada karda ava gitmek

Rüyada karda ava gitmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Rüyada karda ava gitmek gördüyseniz:

  • Bilgi arayışları, krediler veya maddi yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada karda ava gitmek ün salacağına, işini büyüteceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada avlanmaya gitmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada avustralyauya gitmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada keklik avına gitmek keyiflerinin yerinde olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalet eder.

Rüyada avm ye gitmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine delalet eder.

Rüyada balık avlamaya gitmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına inanılır.

Rüyada tüfekle ava gitmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ava gitmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments