Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini yapmak

Rüyada büyük abdestini yapmak

Rüyada büyük abdestini yapmak her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Çekiciliğinizi kullanarak pek çok şeyin altından kalkabilirsiniz.

Rüyada ağzından büyük abdest yapmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada arabaya büyük abdest yapmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içine büyük abdestini yapmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, işinde aranan biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada büyük abdestini altına yapmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete büyük abdestini yapmak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette büyük abdest yapmak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdesti tuvalete yapmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokağa büyük abdest yapmak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments