Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurtdışını görmek

Rüyada yurtdışını görmek

Rüyada yurtdışını görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yurtdışını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ısrarcı hareketleri ya da inatçılıkları nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yurt dışında yaşadığını görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, deneyim kazanacağına işarettir.

Rüyada birinin yurt dışına gittiğini görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yurtdışına çıktığını görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, çok büyük borçlar alacağına, boş yere korku duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini yurtta görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine inanılır.

Rüyada yurtdişina çikmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada yurtdışında çalışmak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına alamet eder.

Rüyada yurtdışına tatile gitmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada yurtdışına tayin olmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments