Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurtdişina çikmak

Rüyada yurtdişina çikmak

Rüyada yurtdişina çikmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada yurtdişina çikmak gördüyseniz:

  • Durum incelemesi yapmalı, ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada yurtdışına seyahat etmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, istediği evde oturacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine yorulur.

Rüyada yurtdışında üniversite görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada yurtdışına tayin olmak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada yurtdışında olduğunu görmek hile ile mal elde etmeye, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına rivayet eder.

Rüyada yurt görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yurtdışından gelmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada yurtdışına çıktığını görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yurt dışındaki arkadaşını görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments