Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yurtta görmek

Rüyada kendini yurtta görmek

Rüyada kendini yurtta görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işarettir.

Rüyada kendini yurtta gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size destek olma konusunda isteksiz davranabilirler.

Rüyada eşinin yurtdışına gittiğini görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine rivayet eder.

Rüyada yurtdışında kaybolmak iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına inanılır.

Rüyada yurtdışına gittiğini görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yurtdışından misafir geldiğini görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını yurtdışında görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına delalettir.

Rüyada yurda girmek sıkıntının günden güne artacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına tabir olunur.

Rüyada yurt görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada yurtdışına tatile gitmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, neşesinin de yerine geleceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments