Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurtdışına tayin olmak

Rüyada yurtdışına tayin olmak

Rüyada yurtdışına tayin olmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, tatsızlık olacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yurtdışına tayin olmak gördüyseniz:

  • Çok hassas bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada yurtdışına tayin olmak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, içinin rahat edeceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin tayininin çıktığını görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, eve huzur dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada tayininin çıktığını duymak onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir şehire tayini çıkmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada tayin çıktığını görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada istanbula tayin olmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının tayini çıktığını görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yere tayin olmak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments