Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurtdışında çalışmak

Rüyada yurtdışında çalışmak

Rüyada yurtdışında çalışmak yeni bir işe geçiş yapılacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, problemleri teker teker çözeceğine rivayet eder.

Rüyada yurtdışında çalışmak gördüyseniz:

  • Bir yatırıma, maddi konulara ya da sağlık durumuna bağlı başlıklar alışılmadık şekilde ele alınabilir.

Rüyada yurtdışında çalışmak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yurtdışına gitmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, derin bir nefes alacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada yurtdişina çikmak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına delalettir.

Rüyada yurtdışından misafir geldiğini görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının yurtdışına gittiğini görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalettir.

Rüyada yurtdışında gezmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yurtdışı görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada yurtdışına seyahat etmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kenan 1

Gece rüyamda annemle beraber yurt dışındayiz çalışmaya gitmişim. Ve ilk paramida biseyler toplayıp satarak kaxaniyorum.Sonra beraber yeniden Türkiye’ye dönüyoruz .sonra okuduğum üniversitesiyi görüyorum şenlik var kalabalık.
Daha sonra köyümde aile büyüklerinin elini öpüyorum yurtdisina cikacagimi söylüyorum.