Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurt dışında yaşadığını görmek

Rüyada yurt dışında yaşadığını görmek

Rüyada yurt dışında yaşadığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yurt dışında yaşadığını gördüyseniz:

  • Diğerleri ne anlatmaya çalıştığınızı, yaşadıklarınızı veya nereden geldiğinizi net şekilde anlamayabilirler.

Rüyada yurt dışında yaşadığını görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yurt dışındaki arkadaşı görmek kem gözlere gelineceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yurt dışındaki arkadaşını görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, geçim derdinden kurtulacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada yurt dışına taşınmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına yorulur.

Rüyada birinin yurt dışına gittiğini görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yurtdışında yaşamak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine alamet eder.

Rüyada yurtdışından gelmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yurtdışına tatile gitmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, rakiplerin alt edileceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments