Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurtdışına çıktığını görmek

Rüyada yurtdışına çıktığını görmek

Rüyada yurtdışına çıktığını görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yurtdışına çıktığını gördüyseniz:

  • Tedbirli olunması gerekiyor.

Rüyada yurtdışına çıktığını görmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine tabir olunur.

Rüyada yurtdışına seyahat etmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına inanılır.

Rüyada yurtta olduğunu görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada yurtdışına gidememek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dini yurt görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yurtta kalmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yurda taşınmak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini yurtdışında görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments