Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurtdışından gelmek

Rüyada yurtdışından gelmek

Rüyada yurtdışından gelmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına işaret eder.

Rüyada yurtdışından gelmek gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınıza fazla güvenmemelisiniz.

Rüyada yurtdışından birinin geldiğini görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yurtdışından gelmek kısmetlerin günden güne artacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada yurtdışından misafir geldiğini görmek tartışmaların sonlandırılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalet eder.

Rüyada yatılı yurt görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kişinin her türlü zenginliğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yurtdışını görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına tabir olunur.

Rüyada yurt dışındaki arkadaşını görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçağa binip yurtdışına gitmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalet eder.

Rüyada yurtdışına kaçmak kötü düşmana, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments