Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatılı yurt görmek

Rüyada yatılı yurt görmek

Rüyada yatılı yurt görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, anne babaya müjde verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatılı yurt gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi üzebilirsiniz.

Rüyada yatılı yurt görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatılı misafir geldiğini görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalet eder.

Rüyada yatılı okulda kalmak kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada yatılı misafir ağırlamak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yatılı misafirliğe gitmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada yatılı kursa gitmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatılı okulda kaldığını görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada evde yatılı misafir görmek kendini yiyip bitireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments