Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağa binip yurtdışına gitmek

Rüyada uçağa binip yurtdışına gitmek

Rüyada uçağa binip yurtdışına gitmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yükseldikçe yükseleceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada uçağa binip yurtdışına gitmek gördüyseniz:

  • Karışık mesajlar veren kişilere nasıl tepki vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada uçağa binip yurtdışına gitmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, onlara hayrının dokunacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçağa binip almanyaya gitmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, işlerin açılacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada uçağa binip tatile gitmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, arzuların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçağa binip hacca gitmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına delalet eder.

Rüyada uçağa binip umreye gitmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada uçakla yurtdışına gitmek ferahlığa çıkacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçağa binip uçtuğunu görmek kazancın daha da arttırılacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine tabir olunur.

Rüyada uçağa binip gezmek ömrünün uzun olacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments