Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurtdışına kaçmak

Rüyada yurtdışına kaçmak

Rüyada yurtdışına kaçmak mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, erken evlilik yapacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine inanılır.

Rüyada yurtdışına kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan aşırı ilgilerinin veya misafirperverliklerinin gizli bazı nedenleri olabilir.

Rüyada yurtdışına kaçmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yurtdışında olmak sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, evlerin ayrılacağına yorulur.

Rüyada uçağa binip yurtdışına gitmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşla yurtdışına gitmek maddi gücünün artacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işarettir.

Rüyada kendini yurtta görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yurt dışındaki arkadaşı görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yurtta kalmak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine alamet eder.

Rüyada yurtdişina çikmak bunu da herkese ilan edeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments