Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurtdışından misafir geldiğini görmek

Rüyada yurtdışından misafir geldiğini görmek

Rüyada yurtdışından misafir geldiğini görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine alamet eder.

Rüyada yurtdışından misafir geldiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik etkiler baskın.

Rüyada yurtdışından misafir geldiğini görmek imkânlarının da genişleyeceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yurtdışından gelmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, fesat kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yurtdışından birinin geldiğini görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada dini yurt görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yurtta olduğunu görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada yurtdışına gidememek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kendini yurtta görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatılı yurt görmek evlatlarının hayırlı olacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, bol muhabbette olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments