Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurtdışında olmak

Rüyada yurtdışında olmak

Rüyada yurtdışında olmak güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yurtdışında olmak gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilere şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada uçağa binip yurtdışına gitmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin yurtdışına gittiğini görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada yurtdışında gezdiğini görmek rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına işaret eder.

Rüyada yurt dışında yaşadığını görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yurt dışına taşınmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, hayatından razı geleceğine işaret eder.

Rüyada yurtdişina çikmak kurulu düzeninin olacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kendisini ailesine vereceğine tabir olunur.

Rüyada yurtdışında yaşamak ekmek kapılarının kapanacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yurtdışında gezmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments