Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurtta kalmak

Rüyada yurtta kalmak

Rüyada yurtta kalmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yurtta kalmak gördüyseniz:

  • Hep onların aramasını beklemeyin.

Rüyada yurtta kaldığını görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yurtta kalmak hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yurtdışına gitmeye hazırlanmak başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yurda girmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, hatalı yollara gireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada kendini yurtta görmek malının ve aşının da çoğalacağına, şeytana uyacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada gemiyle yurtdışına gitmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yurtdışına gittiğini görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına işarettir.

Rüyada yurt görmek büyük ve güzel işler yapacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments