Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yunus aleyhisselamı görmek

Rüyada yunus aleyhisselamı görmek

Rüyada yunus aleyhisselamı görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada yunus aleyhisselamı gördüyseniz:

  • Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz kararlarla acele olarak harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz.

Rüyada yunus aleyhisselamı görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mehdi aleyhisselamı görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine inanılır.

Rüyada hızır aleyhisselamın elini öpmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada hızır aleyhisselam konuşmak o kişiye zararının dokunacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada musa aleyhisselamı görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, fakirlikten kurtulacağına inanılır.

Rüyada adem aleyhisselamı görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada isa aleyhisselamı görmek refah içinde olacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine yorulur.

Rüyada cebrail aleyhisselamı görmek verimliliğinin de artacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments