Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün şişi görmek

Rüyada yün şişi görmek

Rüyada yün şişi görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada yün şişi gördüyseniz:

  • Bazı güzel teklifler alabilirsiniz.

Rüyada yün şişi görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, helal rızık elde edeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine delalet eder.

Rüyada yün ve şiş görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada pamuk ve yün görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada kırmızı yün ip görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada koyun yünü kırkmak malından ve parasından olacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada yünden yorgan yapmak en gösterişli arabalara bineceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada serili yün görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada eski yün halı görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, elindekileri de yitireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments