Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski yün halı görmek

Rüyada eski yün halı görmek

Rüyada eski yün halı görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, verimin kaçacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine delalet eder.

Rüyada eski yün halı gördüyseniz:

  • Başarıya doğru hızla ilerlerken bazı kişilerle tekrar karşılaşabileceğinizi unutmayarak hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada eski yün halı görmek rahatlığa ereceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine inanılır.

Rüyada yün halı görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eskimiş halı görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski halı satın almak büyük adımlar atacağına, hanesine bolluk geleceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski halı sermek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eski yeşil halı görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada eski halı yıkamak bir toplantıdan diğerine koşacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski kırmızı halı görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments