Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serili yün görmek

Rüyada serili yün görmek

Rüyada serili yün görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, kız çocuğunun olacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet eder.

Rüyada serili yün gördüyseniz:

  • Teklif, öneri veya davetler alabilir, biraz da şaşırabilirsiniz.

Rüyada serili yün görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine işaret eder.

Rüyada serili seccade görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yerde serili yatak görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine yorulur.

Rüyada ipe serilmiş çamaşır görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada serili çeyiz görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada halı serildiğini görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada seri katilden kaçmak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada serili buğday görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, kafasını rahatlatacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments