Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yünden yorgan yapmak

Rüyada yünden yorgan yapmak

Rüyada yünden yorgan yapmak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına alamet eder.

Rüyada yünden yorgan yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili aşırı sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada yünden yorgan yapmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, işlerin iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yün yorgan almak şöhretli biri olunacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgan ve yün görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine alamet eder.

Rüyada yün yorgan dikmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yünlü yorgan görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işarettir.

Rüyada yorgan yün görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün yatak yorgan görmek planlarının gerçekleşeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada yorgan yünü görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments