Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün ceket görmek

Rüyada yün ceket görmek

Rüyada yün ceket görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yün ceket gördüyseniz:

  • Misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamanız ya da uzlaşmacı olmanız pek çok olayın su gibi ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada yün ceket almak nice noksanlık içinde olduğuna, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada yün ceket görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, amacına ulaşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada yün ceket giymek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada ceketin kaybolduğunu görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, yolunun açık olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ceket vermek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ceketini çıkarmak çevresindekilerle arasının açılacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına delalet eder.

Rüyada ceket verdiğini görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına tabir olunur.

Rüyada keten ceket görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, pek az kazanç getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments