Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceket verdiğini görmek

Rüyada ceket verdiğini görmek

Rüyada ceket verdiğini görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, çok büyük bir endişeye kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceket verdiğini gördüyseniz:

  • Daha planlı davranmanız durumundaysa gereken desteği veya iş birliğini görebileceksiniz.

Rüyada ceket verdiğini görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine işaret eder.

Rüyada güzel ceket giymek kendine olan güvenin tazeleneceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına işaret eder.

Rüyada hediye ceket görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ceket koklamak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, gururlandıracak işler yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada bol ceket giymek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük ceket giymek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırışık ceket görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ceket giymek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments