Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün ceket almak

Rüyada yün ceket almak

Rüyada yün ceket almak ondan faydalanacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün ceket almak gördüyseniz:

  • Ailenizde sevinçli bir olay yaşanabilir.

Rüyada yün ceket almak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yün ceket görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına işaret eder.

Rüyada yün ceket giymek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, derin bir nefes alacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına yorulur.

Rüyada ceket verdiğini görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sıkıntı yaşanacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kırışık ceket görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işarettir.

Rüyada uzun ceket giymek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz etek ceket görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı ceket görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments