Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ceket vermek

Rüyada beyaz ceket vermek

Rüyada beyaz ceket vermek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz ceket vermek gördüyseniz:

  • Belli konularda yeteneklerinizi ya da kendinizi keşfetmenizi engelleyen bağlardan ya da anlaşmalardan kurtulabilirsiniz.

Rüyada beyaz bir ceket giymek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ceket giyen erkek görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ceket vermek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz ceket aldığını görmek daha geniş rızık elde edeceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada siyah beyaz ceket görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ceket kaybetmek borçlarını ödeyeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz etek ceket görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kendine çeki düzen vereceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz deri ceket görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments