Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurtanın kırılmasını görmek

Rüyada yumurtanın kırılmasını görmek

Rüyada yumurtanın kırılmasını görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yumurtanın kırılmasını gördüyseniz:

  • Bazı konularda şüpheleriniz olsa da, yüzünüzdeki gülümsemeyi korumak zorunda olabilirsiniz.

Rüyada yerde kırılmış yumurta görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine inanılır.

Rüyada çiğ yumurta kırıldığını görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, ardından yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurtanın kırılmasını görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine işarettir.

Rüyada elinde yumurtanın kırıldığını görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Rüyada elinde yumurta kırıldığını görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, kazancının günbegün artacağına alamet eder.

Rüyada yumurtanın kırıldığını görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Rüyada kırılmamış yumurta görmek kişinin daha çok kazanacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments