Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş eve taşınmak

Rüyada boş eve taşınmak

Rüyada boş eve taşınmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş eve taşınmak gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz konusunda alçak gönüllü olmayın.

Rüyada boş eve taşınmak kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalettir.

Rüyada yeni bi eve taşındığını görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, saadete ereceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evden başka bir eve taşınmak hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir eve taşınmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, dertlerden kurtulmaya, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada bi eve taşınmak sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev toplamak taşınmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına delalettir.

Rüyada daha büyük bir eve taşınmak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkık eve taşınmak keyfin kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments