Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin yumurtladığını görmek

Rüyada köpeğin yumurtladığını görmek

Rüyada köpeğin yumurtladığını görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, dileklerinin kabul olacağına, huzurlu günler geçirileceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin yumurtladığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı fazla ciddiye almamalısınız.

Rüyada köpeğin yumurtladığını görmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuşun yumurtladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada kazın yumurtladığını görmek işlerinin gelişme göstereceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine yorulur.

Rüyada koyunun yumurtladığını görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tavuğun yumurtladığını görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada tavuğun yumurtladığını görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada ördeğin yumurtladığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Rüyada balığın yumurtladığını görmek zarara uğrayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments