Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasını yarmak

Rüyada birinin kafasını yarmak

Rüyada birinin kafasını yarmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kafasını yarmak gördüyseniz:

  • Saçma sapan konulara inanan veya mantıklı bulduğu anlamsız fikirleri konusunda sizi ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada birinin kafasını yarmak isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, insanlar tarafından sevileceğine rivayet eder.

Rüyada kafasını yarmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizi yarmak yetki ve imza sahibi olacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada yardimci olmak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine işarettir.

Rüyada dağı yarmak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada para yardim etmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, makamının ve ününün artacağına işaret eder.

Rüyada birinin başını yarmak bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamileye yardim etmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments