Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başını yarmak

Rüyada birinin başını yarmak

Rüyada birinin başını yarmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, her zaman çok başarılı olacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalettir.

Rüyada birinin başını yarmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki olanakları kullanarak kendinize daha bir güvende olmanızı sağlayacak çalışmalarda bulunacaksınız.

Rüyada birinin başını yarmak emeklerinin karşılığını göreceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada odun yarmak gelişim içine gireceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnını yarmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yasliya yardim etmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına delalettir.

Rüyada birinin kafasını yarmak yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, bahtın açılacağına yorulur.

Rüyada balığın karnını yarmak Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işaret eder.

Rüyada dağı yarmak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, hobilerine eğileceğine delalet eder.

Rüyada kayısı yarmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments