Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta kırmak yemek

Rüyada yumurta kırmak yemek

Rüyada yumurta kırmak yemek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada yumurta kırmak yemek gördüyseniz:

  • Belli yardımlar esnasında zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada yemeğe yumurta kırmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, birçok dertle muhatap olacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine inanılır.

Rüyada yumurta kırmak yemek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çürük yumurta kırmak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yumurta kırmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, maceralara atılacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavaya yumurta kırmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine inanılır.

Rüyada güvercin yumurtası kırmak çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir koli yumurta kırmak bundan güç ve cesaret alacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada tavada yumurta kırmak rakiplerin geride bırakılacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments