Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta kırmak

Rüyada yumurta kırmak

Rüyada yumurta kırmak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, büyük sorunlar yaşayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta kırmak gördüyseniz:

  • İşleri daha da hızlandırmak çekiciliğinizi kullanmanız gerekebilir.

Rüyada yemeğe yumurta kırmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada çift sarılı yumurta kırmak ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, nasiplerini alacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına delalet eder.

Rüyada çok yumurta kırmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurta düşürüp kırmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına alamet etmektedir.

Rüyada yumurtayı düşürüp kırmak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına rivayet eder.

Rüyada tavada yumurta kırmak hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yumurta kırmak yemek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yeni planlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments