Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeğe yumurta kırmak

Rüyada yemeğe yumurta kırmak

Rüyada yemeğe yumurta kırmak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, her zaman çok başarılı olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemeğe yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Hayat görüşünüz veya birlikte zaman geçirmek istediğiniz kişiler farklılaşabilir.

Rüyada yumurta kırmak yemek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemeğe yumurta kırmak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk yumurta kırmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içine yumurta kırmak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, sorunlarının çözüleceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada güvercin yumurtası kırmak kötülüklere gözünü kapatmaya, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına yorulur.

Rüyada çift sarılı yumurta kırmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurtayı düşürüp kırmak atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, işlerinin kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada çok yumurta kırmak küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments