Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta düşürüp kırmak

Rüyada yumurta düşürüp kırmak

Rüyada yumurta düşürüp kırmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, rızkının da genişleyeceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine inanılır.

Rüyada yumurta düşürüp kırmak gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler planladıysanız bunu gerçekleştirmeniz için harekete geçiyorsunuz, çeşitli organizasyonlara katılabilir veya düzenleyebilirsiniz.

Rüyada yumurta düşürüp kırmak komşularla ters düşüleceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına alamet eder.

Rüyada yumurtayı düşürüp kırmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine işaret eder.

Rüyada çürük yumurta kırmak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına alamet eder.

Rüyada kafasında yumurta kırmak ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına delalet eder.

Rüyada hamura yumurta kırmak zor ve stresli günler geçireceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan yumurtası kırmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk yumurta kırmak çalışılan firmanın atağa geçeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments