Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yumurta kırmak

Rüyada çok yumurta kırmak

Rüyada çok yumurta kırmak hayat boyu isteklerine ulaşacağına, koyu sohbetler edeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada çok yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız veya sunduklarınız bazı kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini değiştirebilir.

Rüyada yumurta düşürüp kırmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yeni bir eve taşınılacağına alamet eder.

Rüyada bozuk yumurta kırmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, şeref ve rütbeye, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına delalettir.

Rüyada yumurtayı kırmak yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta kırmak yemek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içine yumurta kırmak girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavaya yumurta kırmak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına işarettir.

Rüyada çiğ yumurta kırmak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağda yumurta kırmak çözümsüz sorunları olmayacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments