Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta kırılmasını görmek

Rüyada yumurta kırılmasını görmek

Rüyada yumurta kırılmasını görmek rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta kırılmasını gördüyseniz:

  • Ya da bazı anlaşmaların devamlılığı konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada yumurtanın kırıldığını görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına işarettir.

Rüyada kırılan yumurta görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işarettir.

Rüyada yerde kırılmış yumurta görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış çiğ yumurta görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, herkesten ileriye gideceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ yumurta kırıldığını görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, yurtdışına gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtanın kırılmasını görmek yüzüne kan geleceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde yumurta kırıldığını görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yumurta kırılmasını görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, hayaller kurulacağına, işlerin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments