Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağa yumurta kırmak

Rüyada yağa yumurta kırmak

Rüyada yağa yumurta kırmak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Rüyada yağa yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda geriye dönük olaylarla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada yağa yumurta kırmak sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada yağlı yumurta görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir koli yumurta kırmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta kırmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada kafasında yumurta kırmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yumurta kırmak şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada suyun içine yumurta kırmak karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine inanılır.

Rüyada yumurtayı düşürüp kırmak düşmana karşı mahcup olmayacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments