Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gür kirpik görmek

Rüyada gür kirpik görmek

Rüyada gür kirpik görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, şeytanın aklına uyacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, güzel işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada gür kirpik gördüyseniz:

  • Toplumsal itibar çabası içersinde olabilirsiniz.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına delalet eder.

Rüyada gür kirpik görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gürbe görmek onunla yeniden kavuşacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta gürmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada gök gürlemesi görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada gürcistanuı görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve gür saç görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments