Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumruk atamamak

Rüyada yumruk atamamak

Rüyada yumruk atamamak haberler alacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, yenileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumruk atamamak gördüyseniz:

  • Belli detaylara hakim olmalısınız.

Rüyada birine yumruk atamamak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, sorunların ortadan kalkacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada sert yumruk atamamak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, söz sahibi olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Rüyada yumruk atamamak hayallerinin de yarım kalacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumrukla dövmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumrukla cam kırmak istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına yumruk atmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumrukla adam dövmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine işarettir.

Rüyada yumruk sıkmak rızkın genişleyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments