Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten yere bakmak

Rüyada yüksekten yere bakmak

Rüyada yüksekten yere bakmak ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksekten yere bakmak gördüyseniz:

  • İhmalkarlığınız maddi kayıplara neden olabileceği gibi olası kazançları kaçırmanızla da sonuçlanabilir.

Rüyada yüksek yere bakmak yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yere bakmak birlikte bazı işler yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten yere bakmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yere yüksekten bakmak kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerden suya bakmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak düşüncelerini net olarak açamayacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten havuza bakmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments