Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten havuza bakmak

Rüyada yüksekten havuza bakmak

Rüyada yüksekten havuza bakmak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten havuza bakmak gördüyseniz:

  • Bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Rüyada yüksekten havuza bakmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada havuza bakmak onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulur.

Rüyada çok yüksekten havuza atlamak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına yorulur.

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden havuza atlamak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten havuza atlamak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten havuza düşmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek pencereden bakmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, durgunlaşacağına, elindeki malların gideceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments