Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yere bakmak

Rüyada yüksek bir yere bakmak

Rüyada yüksek bir yere bakmak herkesi kendi gibi zannedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere bakmak gördüyseniz:

  • Size bir fayda sağlamayacak veya bir yere ilerlemesi zor işler için gereğinden fazla enerji harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yere bakmak çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına işarettir.

Rüyada bir yere yüksekten bakmak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, işlerin rast gideceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten yere bakmak geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yere bakmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet eder.

Rüyada birine yüksekten bakmak yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak mutluluk dolu günler yaşanacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerden bakmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksekten denize bakmak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments