Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten indiğini görmek

Rüyada yüksekten indiğini görmek

Rüyada yüksekten indiğini görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten indiğini gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp diğerlerinin hatalarını takip etmek yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada yüksekten indiğini görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine inanılır.

Rüyada yükseğe çıkıp indiğini görmek üzüntülerini bölüşeceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden indiğini görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına inanılır.

Rüyada binadan indiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, zor günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hatim indirmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada yokuş indiğini görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada yokuş aşağı indiğini görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments